Over ons

Ben Elsinga autocleaning is een professionele onderneming die zich heeft gespecialiseerd als dienstverlener in de schoonmaak sector; wij garanderen service & kwaliteit die u verdient!
Voor een goede wasbeurt, een volledige reiniging, of een uitstekende poetsbehandeling van uw nieuwe of oude auto, vrachtwagen,boot,caravan,of motorfiets Alles is mogelijk naargelang uw wensen.

BenĀ Elsinga zet zich met liefde voor het vak in om een perfect eindresultaat te bieden. Een professioneel gereinigde en gepoetste auto, boot of vrachtwagen is zowel voor de dealer als voor de garage een must! Maar uiteraard ook voor de particulier is het een sieraad voor het oog als de auto er perfect uitziet! Bij Elsinga autocleaning is dit onze zorg en zal dit voor de volle 100% waar worden gemaakt.

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit en Service staan hoog in het vaandel bij Ben Elsinga autocleaning.
De behandelingen die worden uitgevoerd vinden uitsluitend plaats met wereldwijd erkende kwaliteitsproducten. Kwaliteit straal je uit!

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid resulteert in vertrouwen. Integriteit en zodoende ook klanttevredenheid zijn van groot belang bij Ben Elsinga autocleaning.
Er wordt zorgvuldig en adequaat gewerkt wat uiteindelijk leidt tot een betrouwbare organisatie.

Professionaliteit

Professionaliteit, vakmanschap en vakkundigheid. De werkwijze en deskundigheid waarmee wordt gewerkt, zorgen uiteindelijk voor een optimaal resultaat.

Werkplaats

Ben Elsinga autocleaning heeft een Eigen werkplaats aan huis.

ook kunt u Ben Elsinga Autocleaning vinden op www.kentekencheck.nu